Valitse sivu

Yleisökilpailu

Vuoden 2023 ympäristöviikon yleisökilpailussa etsitään vinkkejä kestävään elämäntapaan. Mitä uusiokäyttöä olet keksinyt tavaroille? Oletko tuunannut turhaksi käyneen uuteen tarkoitukseen, vanhan säihkyväksi?

Jaa tekosi sosiaalisessa mediassa tunnuksella #ympäristöviikonuusiovinkki ja osallistut Ympäristöviikon yleisökilpailuun. Tuoreimpia ideoita nostetaan esiin Ympäristöviikon ja mukana olevien kuntien sosiaalisen median kanavissa. Kilpailu päättyy sunnuntaina 11.6.2023 klo 23.59, johon mennessä #ympäristöviikonuusiovinkki -tunnuksella Facebookiin tai Instagramiin postatut ideat osallistuvat kilpailuun.

Voittaja valitaan kaikkia osallistujia kohtaan tasa-arvoisesti arpomalla, joten nyt kannattaa osallistua monella idealla! Voittaja saa palkinnoksi viikonlopun Kalainsaaren mökissä Päijänteen kansallispuiston saaressa. Voittajaan oteaan yhteyttä henkilökohtaisesti voiton lunastuksen sopimiseksi.

Kalainsaaren mökki

Kalainsaaren mökki on sähkötön vanha hirsimökki, jossa on majoitustilaa n. 6 henkilölle. Mökissä on pieni keittiö, jossa on astiasto ja ruoanlaittovälineitä, kaatoallas ja kamiina, jossa on keittolevy päällä. Mökissä on myös takka (tunnelman luomiseksi, ei pidä kohdetta lämpöisenä). Kohde on sisustettu paikallisilla tuotteilla. Pihassa on erillinen keittokatos, jossa voi valmistaa ruokaa hyvin.

Kohteessa on myös erillinen pihasauna, johon mahtuu kerrallaan useampi saunoja. Ranta on kivinen ja haastava, uimaan pääsee laitureiden kautta. Mökin takana on erillinen puuvarasto/kuivakäymälä.

Mökillä on siivousvälineitä ja jokainen käyttäjä siivoaa rakennuksen siistiin kuntoon ennen lähtöään. Mökissä on myös tulitikkuja, wc- ja talouspaperia. Roskat tuodaan aina mukana pois. Kohde sopii erinomaisesti myös suuremman porukan virkistyskohteeksi. Lisää tietoa mökistä.