Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Kino / Saavutettavuus

Saavutettavuus

Elokuvanäytöksiin on mahdollista päästä myös pyörätuolilla tai rollaattorilla. Apuvälineitä liikkumiseen tarvitsevat asiakkaat voivat tiedottaa näytökseen saapumisestaan ennakkoon (arkisin klo 8.00-16.00) tai avustaja voi tulla sisälle Teatteritaloon pyytämään apua.

Teatteritalon takaosassa on ramppi, jota pitkin pyörätuolilla pääsee sisälle. Oven läheisyydestä löytyy myös esteetön wc. Teatteritalossa on kynnyksiä, jotka voivat haastaa yksin pyörätuolilla liikkuvaa. Henkilökunta auttaa mielellään! Autolla pääsee aivan rampin läheisyyteen.

Elokuvasalin istuimet eivät ole kiinteitä, joten tarvittaessa pystymme vaivattomasti järjestämään useita pyörätuolipaikkoja katsojillemme. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta voimme varmistaa juuri sen paikan, missä elokuvasta haluaisit nauttia! Lipunmyynti aukeaa noin puolituntia ennen näytöksen alkua.

Tukea tai apua tarvitsevien katsojiemme avustajat pääsevät elokuvanäytöksiin maksutta.

Sysmä Kino pyrkii järjestämään kotimaiset elokuvanäytökset tekstityksillä kuulovammaisille aina kun se on mahdollista. Lähes kaikille kotimaisille elokuville tuotetaan tekstitys kuulovammaisia ja viittomakielisiä kuuroja henkilöitä varten Suomen Elokuvasäätiön tukemana. Tekstitys sisältää kaikki elokuvan vuorosanat sekä kuvailua elokuvan äänimaailmasta.

Yhteystiedot:

Heta Heino

044 713 4576

heta.heino@sysma.fi