Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Kino

Kino

Sysmän Kino toimii upeassa, historiallisessa Teatteritalossa, osoitteessa Väihkyläntie 1, Sysmä. Elokuvateatterissamme on noin 100 katsojalle istumapaikat, ja pyörätuoleille voimme tarvittaessa järjestää useampiakin paikkoja.

Kino järjestää elokuvanäytöksiä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Lisäksi toisinaan myös perjantaisin esitetään ensi-iltanäytöksiä.

Sysmän Kinoa yhteistyössä kunnan kanssa toteuttaa Sysmän Kirjakyläyhdistys ry.

Elokuvaliput

Valitettavasti emme pysty ottamaan vastaan ennakkovarauksia tai myymään ennakkolippuja. Varmistat paikkasi elokuvasalissa parhaiten saapumalla Teatteritalolle ajoissa. Lipunmyynti alkaa noin puolituntia ennen näytöksen alkua.

Lasten elokuvat 8€

Muut elokuvat 10€

Elokuvateatterissamme maksuvälineenä käyvät maksukortti tai käteinen. Tukea tai apua tarvitsevien katsojiemme avustajat pääsevät elokuvanäytöksiin maksutta.

Lahjalippu on myös hyvä tapa muistaa läheistä juhlan kunniaksi! Lahjalippuja voit ostaa elokuvanäytöksien yhteydessä lippukassalta tai ota yhteyttä Heta Heinoon.

Yksityisnäytökset

Meidän on myös mahdollista järjestää yksityisnäytöksiä yrityksille ja yhteisöille. Jotta ehdimme saamaan elokuvan esityskuntoon, otathan ajoissa yhteyttä, mielellään noin kaksi viikkoa ennen toivottua esitysaikaa. Yksityisnäytöksen esitysajankohtaan vaikuttaa aina muu ohjelmistomme, sekä Teatteritalon muut varaukset.

Lisätietoja:

Heta Heino, 044 713 4576, heta.heino@sysma.fi

 

Seuraa meitä somessa!

FB: Sysmän Kino

IG: @sysmankino