Valitse sivu
Etusivu / Näe & koe / Luontokohteet ja reitit / Päijänteen virkistysalueyhdistys

Päijänteen virkistysalueyhdistys

Päijänne lähivesistöineen tarjoaa ainutlaatuisia virkistysmahdollisuuksia. Suuret selät, kapeat salmet, kanavat, vehreät rannat, kallioiset luodot, toinen toistaan kauniimmat poukamat ja eri tavoin varustellut kohteet löytyvät kaikki Päijänteeltä.

Päijänteen virkistysalueyhdistys ylläpitää kaikille avoimia, ympäri vuoden käytettävissä olevia virkistysalueita koko Päijänteen alueella. Yhdistyksen kohteet eivät ole tarkoitettu kaupallisten matkailutoimijoiden käyttöön.

Yhdistyksen kohteissa kerätään 5 € puunhuoltomaksua nuotiopaikan käytöstä. Saunallisissa kohteissa kerätään saunamaksua 10 €/tunti ja yhteisvuoroilla 5 €/hlö (kohteissa saunavuorojen varaustaulut). Saunat ovat käytössä veneilykauden.

Näillä maksuilla mahdollistetaan puuhuolto kohteissa.

Maksun suoritat helposti MobilePay-numerolla 90270 tai tilille FI03 8000 1779 4186 65 viitteellä 10537 tai laittamalla rahan kohteesta löytyvään lippaaseen käteisenä.

Luonnossaliikkujan paras kiitos on, että paikat jäävät oman käytön jälkeen vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin ne olivat tullessa ja seuraavaa tulijaa odottavat valmiit tulipuut. Kaikissa kohteissamme on omatoiminen  jätehuolto eli viethän pois sen, minkä tuotkin. KIITOS!

Päijänteen virkistysalueyhdistys

Virkistysaluekartta

Vähäniemen virkistysalue Sysmässä

Sysmässä on Vähäniemen virkistysalue, joka sijaitsee Virmailanselällä Pulkkilanharjun pohjoispuolella Vähäniementien päässä.

Alueella on noin 200 metriä pitkä matala hiekkaranta, grillikatos, puuvaja, 2 kompostorikäymälää ja nuotiopaikka. Grillikatos ja toinen kompostorikäymälä soveltuvat myös liikuntarajoitteisten käyttöön.