Valitse sivu

Häiriöviestintä

Sysmän kunta/kunnan vesi- ja viemärilaitos on ottanut käyttöön Blueidea häiriöviestintäpalvelun (SMS-Service Oy). Tiedotamme tekstiviestillä suunnitelluista käyttökatkoista joko etukäteen tai nopeasti äkillisen häiriön johdosta, jotta voit varautua siihen. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi onnettomuus, vesikatko, häiriö jätehuollossa tai vastaavat äkilliset tapahtumat. Palvelua ei käytetä esimerkiksi markkinointiin tai muuhun tiedottamiseen.

Palvelu perustuu julkisten puhelinnumeroiden hyödyntämiseen. Jos puhelinnumerosi on julkisesti saatavilla, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä asiakasportaaliin. Jos käytössäsi on työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, rekisteröi puhelinnumerosi, jotta saat häiriötekstiviestit.

Palvelua voi käyttää myös vapaa-ajan asunnon, kesämökin tai vastaavan omistaja. Puhelinnumero on tällöin rekisteröitävä tämän kohteen osoitetiedoilla.

Lähetämme tekstiviestin automaattisesti yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen.

Yhteystietojen ja puhelinnumeroiden ylläpitämisessä noudatetaan GDPR-asetusta.

Lisätietoja häiriöviestinnästä antaa:

Timo Lauri
vt. tekninen johtaja
044 7134 522

Sysmän kunta

Rekisteröintiohjeet:

Rekisteröi numerosi palveluun erikseen, jos

  • puhelinliittymäsi on salainen tai prepaid
  • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun kuin koti-osoitteeseen (esim. työpuhelin tai vapaa-ajan asunto/mökki)
  • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta numeroa/osoitettasi

PIN-koodin tilaaminen

1.    Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi (muodossa 0401234567) ja/tai sähköpostiosoitteesi.

2.    Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat pian nelinumeroisen PIN-koodin tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse. Jos annoit lankapuhelinnumeron, saat pian puhelun, jossa sinulle luetellaan nelinumeroinen PIN-koodi.

3.    Kirjoita saamasi PIN-koodi sille varattuun kenttään.

4.    Klikkaa OK-painiketta.

Katu-osoitteen lisääminen
1.    Kirjoita erillisiin kenttiin postinumero, kadunnimi ja talon numero.

2.    Tarkista kirjoittamasi osoitetiedot ja klikkaa Jatka-painiketta vahvistaakseni osoitetietosi rekisteröiminen.

3.    Valmista tuli ja saat jatkossa valitsemallasi tavalla viestin, jos ilmoittamaasi osoitteeseen tulee vika- tai häiriötilanne.

Huomioithan, että voit rekisteröidä enemmänkin kuin yhden osoitteen, esimerkiksi kesämökin tai lähi-omaisen osoitteen. Huoltoyhtiöt, isännöitsijät ja muut yritykset voivat tilata hallinnoimansa kiinteistön osoitteesta häiriötiedotteet.

Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Jos osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, voit aina päivittää tietojasi kirjautumalla uudelleen. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Mikäli palveluun kirjautumisessa tai sen käytössä on ongelmia, ota yhteyttä vesilaitoksen asiakaspalveluun jamsanvesi@jamsa.fi.

Tietosuoja

Emme käytä järjestelmään tallennettuja numeroita muuhun kuin häiriötiedottamiseen. Numeroita ei myydä tai luovuteta eteenpäin ja ne pysyvät meillä tallessa salasanasuojatulla palvelimella, johon on pääsy vain tekstiviestijärjestelmää käyttävillä henkilöillä.

Palvelun tuottaa ohjelmistoyritys Blue Idea ApS Finland Branch, y-tunnus 3229743-5.