Valitse sivu

Koulun ja päiväkodin läheisyyteen rakennettavan liikuntapuiston työt etenevät suunnitellusti. Huhtikuussa alkaneella työmaalla on tehty maa-aineksen vaihtoa, johon on sisältynyt maan leikkausta, maa-aineksen poisvientiä sekä uusien rakennekerrosten tuontia tilalle.

Louhintatyön määrä yllätti – sitä olikin enemmän kuin ennalta kuviteltiin, mutta louhintatyötkin on nyt saatu tehtyä ja maa-aineksen vaihtotyöt ovat suurimmaksi osaksi valmiit ensi viikolla. Salaojitukset ja viemäröinnit ovat valmiit ja kaapeliputkituksia tehdään töiden edetessä edelleen.

Tenniskenttä saadaan valmiiksi juhannukseksi ja kenttää ympäröivä aita sekä valonheittimet uusitaan. Liikuntapuiston asfaltointityöt suoritetaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Urheilukentän pinnoitustyöt sekä tekonurmi tehdään heinäkuussa.

Liikuntapuistotyömaan vastaava mestari Pekka Lahtinen.

Tennis- ja urheilukentän lisäksi liikuntapuistoon rakennetaan mm. katukoris- ja padel-kentät.

Liikuntapuiston alue on työmaa-aluetta niin kauan, kunnes koko urakka on valmis ja tilaaja eli kunta on sen vastaanottanut. Liikuntapuiston on määrä olla valmis syyskuussa 2024.