Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kahden päivän ratsastusvaellus Sysmässä 8.-9.6.

8.6. klo 10:00 - 9.6. klo 15:00

Kahden päivän ratsastusvaellus islanninhevosilla Sysmässä yhteistyössä Starhillin tallin, Pitopalvelu Tarja Lehtosen ja Hyvän Olon Aurinkoniemen (Arja Pulkka) kanssa.

Päivä 1:

Aloitamme retken Vaellustalli Starhill Stable:n tiloissa osoitteessa Ravioskorventie 151 klo 9.30. Laitamme hevoset kuntoon, pakkaamme retkellä tarvittavat tavarat ja nousemme ratsaille klo 10. Isommat tavarat jätetään kuriirille, joka kuljettaa ne odottamaan majoitukseemme.

Etenemme reippaaseen tahtiin kaikissa askellajeissa metsä-ja maalaismaisemissa. Saavumme Tepoojärvelle puoliltapäivin, jossa pidämme pienen tauon. Jatkamme lyhyen matkan lounaalle Pitopalvelu Tarja Lehtosen luokse. Täällä on myös mahdollisuus käydä vessassa ja täyttää vesipullot. Ruokailu tapahtuu ulkosalla, katoksen alla.

Ensimmäisen päivämatkan pituus on n. 30km. Saavumme alkuillasta Hyvän Olon Aurinkoniemeen (Vääksyntie 1310), jossa meitä odottaa päivällinen ja sauna (aitokiuas!) järven rannalla. Majoitumme ihastuttavissa aittarakennuksissa hevosten laiduntaessa vieressä aitauksessa.

Päivä 2:

Heräilemme klo 9.00 mennessä, nautimme aamupalan ja valmistelemme lähdön, eväät ja hevoset. Satulaan noustaan liukuvalla aikataululla, mutta viimeistään klo 11.00. Toisen päivämatkan pituus on n. 20km. Pidämme evästauon metsässä ja saavumme tallille iltapäivällä kahden ja kolmen välissä. Halukkaat saavat vielä hoitaa hevosensa, ennen kuin ne päästetään ansaitulle levolle laitumelle.
Kuriiri tuo isoimmat tavarat takaisin tallille.

Hinta: Vuoden 2024 päivitetty hinta 425€/hlö
Kesto: 2 päivää (ratsastusta n. 7h la ja n. 4h su)
Taso: Keskivaativa/Vaativa: Ratsastamme yhteensä 50km, joten hyvää perskestävyyttä vaaditaan… 😉 Ratsastamme kaikissa askellajeissa. Paljon tölttiä! Ihania laukkapätkiä kivoilla pohjilla ja maisemilla.

Ratsastustasoksi: pystyt hallitsemaan hevosen kaikissa askellajeissa.
Ryhmäkoko: max. 5hlö

Tiedot

Alkaa:
8.6. klo 10:00
Loppuu:
9.6. klo 15:00

Järjestäjä

Erä-Erika / Erika Väkiparta
Puhelin
0449899169
Sähköposti
erika.vakiparta@gmail.com