Valitse sivu

Tainionvirran maisemissa, Päijänteen tuntumassa sijaitseva Virtaan kartano on liittynyt Salpausselkä Geopark -kumppaniksi. Perinteinen maa- ja metsätila toimii isäntäperheen yksityiskotina sekä matkailutilana tarjoten mökkimajoitusta. Virtaan kartanolla on myös upeat, juhlavat puitteet perhejuhlille, kokouksille ja muille päivätapahtumille unohtamatta kartanokierroksia!

Muita sysmäläisiä Salpausselkä Geopark -kumppaneita ovat Kammiovuoren hunaja, Matkailu- ja retkipalvelu Raija Hänninen ja Tervalepikon Torpat.

Salpausselkä Geopark on huhtikuusta 2022 lähtien ollut UNESCO Global Geopark -kohde ja se edistää kestävää matkailua ja siihen liittyvää elinkeinotoimintaa sekä kestävän kehityksen kasvatusta ja kuntarajat ylittävää yhteistyötä. Salpausselkä Geopark -alue koostuu Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Padasjoen ja Sysmän alueesta. Tavoitteena on lisätä alueen ja sen käyntikohteiden, luonnon, kulttuurin ja arvokkaan geologisen perinnön tunnettuutta ja näkyvyyttä.

Kiinnostaako Salpausselkä Geopark -kumppanuus? Tervetulleita ovat niin alueella toimivat matkailuyritykset ja paikallisoppaat kuin esimerkiksi erilaisten paikallisten tuotteiden tuottajat kuten leipomot, panimot, myllyt, maatilat tai matkamuistoja valmistavat yritykset. Tutustu lisää Geopark -yritysyhteistyö – Salpausselkä Geopark – VisitLahti !