Valitse sivu

Nyt on Sysmässäkin mitä mainioimmat urheilumahdollisuudet kaiken ikäisille vasta valmistuneessa liikuntapuistossa, osoitteessa Väihkyläntie 9!

Liikuntapuiston kentällä pääsee pelaamaan jalka- ja pesäpalloa, koripallo- ja padelkentät löytyvät koulun puoleisesta päädystä sekä tenniskenttä vanhalta paikaltaan Pajulantien puolella. Myös yleisurheiluharjoittelu onnistuu hienosti uusissa puitteissa! Kenttää ympäröi 300 m pitkä juoksurata.

Kentällä tarvitset omat välineet, pallot ja mailat, mutta esim. Sysmän kirjastosta voi lainata joitakin välineitä. Pysäköintipaikkoina ovat hiekkakenttä Järjestötalon vieressä, Väihkyläntie 9, sekä koulun parkkipaikka.

Kenttä on varattu koulun käyttöön koulupäivien aikana, ja se tulee olemaan myös aktiivisesti eri harrastusryhmien käytössä. Kentän ollessa vapaana se on kaikkien käytettävissä! Padelkentälle on varauskalenterivihko kentän laidalla.

Sysmän Sisun jalka-, pesäpallo- ja yleisurheiluryhmät ovat varanneet liikuntapuiston kentän maanantai-, keskiviikko- ja perjantai-iltoina, ryhmien harjoitteluaikataulut löytyy kunnan tapahtumakalenterista sekä Sysmän Sisun nettisivuilta.

Liikuntapuiston viralliset avajaiset ovat tulossa 14.9. niistä tiedotamme lisää myöhemmin!

Otetaanhan liikuntapuisto aktiiviseen käyttöön ja nautitaan liikunnan riemusta!