Valitse sivu

Sysmän kunta hakee maankäytön suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen asiantuntijatehtäviin 1.3.2025 alkaen. Tehtävä voidaan mahdollisesti muuttaa viraksi hallintosäännön uudistuksen yhteydessä.

Kaavoitus on tärkeä osa kunnan elinvoiman vahvistamista.

Maankäytön suunnittelijan tehtäviin kuuluu:

– asema- ja yleiskaavojen suunnittelu- ja valmistelutehtävät sekä vuorovaikutuksen järjestäminen
– kaavoituksen sidosryhmäyhteistyö sekä asiakaspalvelu
– kaavoihin liittyvien konsulttitöiden kilpailuttaminen ja ohjaaminen
– kartta-aineistojen ylläpito kunnan eri toimialueiden tarpeisiin
– tonttien ja maa-alueiden myyntiin liittyvä valmistelu
– kunnan elinvoiman ja kehittymistoimintaan liittyviä tehtäviä

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamista vastaavaksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn mukavassa työyhteisössä ja hyvät työvälineet sekä toimivan yhteistyöverkoston. Tehtävän asettamissa rajoissa on mahdollisuus myös etätyöhön. Sysmän kunnassa on käytössä Edenred-työsuhde-edut.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä valmiutta maankäytön suunnitteluun. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa työhaastattelussa. Kokemus tehtäväalueelta, kunnallishallinnon tuntemus sekä suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelman hallinta ovat eduksi. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä kirjallisia taitoja sekä monipuolisia tietoteknisiä taitoja. Arvostamme erityisesti kunnan strategian ja toimintakulttuurin mukaista aktiivista kehittämisotetta. Meillä on lupa tehdä!

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Hakijalla on mahdollisuus esittää palkkatoiveensa. Tehtävään voidaan määritellä 6 kk:n koeaika. Tarvittaessa hakijoille tehdään soveltuvuusarvio.

Hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa Kuntarekryn kautta 21.11.2024 klo 15.00 mennessä.