Valitse sivu

Oletko sinä kuntien teknisen toimialan asioista kiinnostunut osaaja ja johtaja?

Eloisa Sysmä on noin 3 500 asukkaan kunta eteläisen Päijänteen äärellä Itä-Hämeessä. Vapaa-ajan asuntoja on alueella vajaa 4000, ja kesällä kunnassa jopa 15 000 ihmistä.

Haemme avaintehtävään kunnan teknistä johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.6.2024 alkaen /sopimuksen mukaan.

Tekninen johtaja vastaa toimialan ostopalveluiden hankinnasta ja sopimustoiminnasta. Monipuolisen tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen toimialan hallinnon ja juridiikan osaamista. Tehtävässä onnistumista edistää mm. kokemus teknisen johtajan tai teknisen toimialan esimiestason tehtävistä, ja investointi- ja projektihankkeiden toteutuksesta, kunnallishallinnon ja talouden ymmärrys, sekä rakennustekninen osaaminen, ja vesihuollon ja jätehuollon tuntemus. Myös kokemus ja osaaminen vastaavista tehtävistä esimiestasolla yksityisellä sektorilla edistävät tehtävän hoitamista.

Arvostamme aktiivista työ- ja kehittämisotetta, päätöksentekokykyä ja kykyä strategiseen ajatteluun, sekä teknisen toimen henkilöstöhallinnon tuntemusta ja hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaitoja.

Tekninen johtaja toimii toimintaympäristövaliokunnan esittelijänä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on teknisen toimialan DI korkeakoulututkinto. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Teknisen johtajan palvelusuhteeseen sovelletaan teknisten sopimusta. Tehtävässä on kokonaispalkka ja pyydämme esittämään oman palkkatoiveesi. Virkasuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta. Virkaan valitulta tarkistetaan luottotiedot.

Kirjalliset hakemukset on lähetettävä 16.5.2024 klo 15.00 mennessä osoitteella kirjaamo@sysma.fi. Kutsutuille järjestetään haastattelut Sysmässä 20. – 21.5.2024.

Lisätietoja antavat kunnassa vt. kunnanjohtaja Lasse Peltonen, p. 044 7134504, lasse.peltonen@sysma.fi, sekä Kunnanhallituksen puheenjohtaja Lilli Karola, p. 044 7134578, lilli.karola@sysma.fi

Sysmässä 29.4.2024

Sysmän kunnanhallitus