Valitse sivu

Ilmiliekki Quartet

Sysmän VPK:n lava Koskueentie 20, Sysmä, Suomi

Suvisoiton jazz-juhla koittaa tänä vuonna pe 5.7, jolloin trumpetisti Verneri Pohjolan, pianisti Tuomo Prättälän, basisti Antti Lötjösen ja rumpali Olavi Louhivuoren muodostama Ilmiliekki Quartet roihauttaa Sysmän vapaapalokunnan lavan täyteen loistoon.

Sysmän Kirjakyläpäivät 5.-6.7.2024.

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Hyvän mielen kirjallisuutta Hyvien Ihmisten torilla! Sysmän 37. Kirjakyläpäivät avaa perjantaina 5.7. runoilija ja luontoneuvoja Heli Laaksonen. Lauantaina 6.7. kirjailijavieraiksi saapuvat hyvän mielen kirjallisuutta kirjoittavat Maija Kajanto, Roope Lipasti ja […]

Nordenlundin kartanon kulttuuriluennot

Nordenlundin kartano Nordenlundintie 30, Sysmä, Suomi

Tervetuloa Nordenlundin kartanoon viettämään kaunista kesäpäivää mielenkiintoista kulttuuriluentopäivää kuunnellen. Luento on maksullinen. Päivän aloittaa maisemantutkimuksen FM Christina Walden ”Kartanopuutarhat ja kasvillisuus – matka 1700-luvulle” ja tilaisuutta jatkaa kamarineuvos Kari-Paavo Kokki ”Sisustusta ja esineitä 1700-luvulta”. Luentojen jälkeen tarjoamme kartanokahvit, joiden äärellä voimme keskustella päivän teemoista. Lopuksi kävelemme Nordenlundin kartanon maisemakierroksen. Nordenlundin kartano sijaitsee Sysmän Nuoramoisissa, osoitteessa […]

Runon ja suven päivän konsertti

Luhangan kirkko Mämminiementie 6, Luhanka

Luhangan jättimäisessä puukirkossa kuullaan ihania suomalaisia lauluja unelmaisella kokoonpanolla. Kaksi laulajatähteä, huippuharmonikkataiteilija ja neljän harpun kvartetti tulkitsevat lauluja Oskar Merikannolta, Toivo Kuulalta, Leevi Madetojalta, Erkki Melartinilta ja Yrjö Kilpiseltä mm. […]

Kuurina Teatteri ja Laula kanssain Olavi Virta torilla

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Hyvien Ihmisten Torin kesätapahtumat jatkuvat! klo 13 Kuurina Teatteri klo 14 Laula kanssain ja Olavi Virta Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia!

Tapahtumasarja Puistojooga

Puistojooga

Suvisaari Askontie 10, Sysmä

Linjaavaa liikkuvaista joogaa luonnon keskellä. Tasapaino-, liikkuvuus-, voimaharjoituksia keskittyen hengitykseen yhdessä ohjaajan Nea Hedberg kanssa (astangaopettaja, sairaanhoitaja, kiinalaisenlääketieteenammattilainen) Hinta 12 euroa kerta, Maksuna käy e-passi, smartum ja edenred, kortti ja käteinen

Joogaa torilla

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Joogaa Hyvien Ihmisten Torilla, joogaohjaaja Nea Hedberg/Joogapunktio. Joogatunti on osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia. Joogatunti on maksuton ja kaikille avoin!

Tubettaja NamikoLinx Meet & Greet

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Tubettaja NamikoLinx Meet & Greet Hyvien Ihmisten Torilla. Tapahtuma on osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin!

Tapahtumasarja Joogaa

Joogaa

Kirjakulman talo Sysmäntie 55, SYSMÄ, Suomi

Linjaavaa liikkuvaista joogaa Kirjakulmassa. Tasapaino-, liikkuvuus-, voimaharjoituksia keskittyen hengitykseen yhdessä ohjaajan Nea Hedberg kanssa (astangaopettaja, sairaanhoitaja, kiinalaisenlääketieteenammattilainen) Kaikki tunnit ohjattuja ja aloittelijat tervetulleita. Hinta 12 euroa kerta, Maksuna käy e-passi, smartum ja edenred, kortti ja käteinen.

Peräkonttikirppis torilla

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Kerää nurkistasi tarpeettomiksi jääneet tavarat ja tule Hyvien Ihmisten Torille tekemään kauppoja! Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä. Tapahtuma on osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia ja se järjestetään yhteistyössä Sysmän Marttayhdistyksen kanssa.