Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Kirjasto / Tilat ja laitteet

Tilat ja laitteet

Tietokoneet

Kirjastossa on asiakaskäytössä neljä tietokonetta, joissa on mm. Office-ohjelmat sekä tulostusmahdollisuus. Yhdellä koneista on skanneri ja polttava cd-asema.

Monitoimilaite

Kirjaston palvelutiskin läheisyydessä sijaitsevalla monitoimilaitteella voit tulostaa, kopioida ja skannata. Tulosteet ja kopiot ovat maksullisia: A4 mustavalkoiset 0,40 €/kpl, värilliset 0,60 €/kpl sekä A3 mustavalkoiset 50 €/kpl ja värilliset 1 €/kpl. Skannaaminen on maksutonta.

Digitointilaitteet

Voit varata käyttöösi laitteet omatoimiseen VHS- ja c-kasettien digitointiin. Kuvien, negatiivien, diojen ja asiakirjojen digitointiin on skanneri. Varaukset asiakaspalvelusta tai p. 044 7134530.

Näyttelytilat, vitriinit ja näyttelysermi

Haluatko esitellä omaa harrastustasi tai keräilykokoelmaasi? Ripustettaville näyttelyille on tilaa eri puolilla kirjastoa. Meillä on kaksi lasivitriiniä pienimuotoisiin esittelyihin. Sermiä voi varata pienille valokuva- yms. näyttelyille.  Voit kysyä vapaita aikoja oman kokoelman esille tuomiseksi virkailijoilta p. 044 7134 530.

Käytettävissä olevat tilat

KOKKO -kirjastosalissa voi järjestää yleisötapahtumia. Kirjahyllyjä siirtämällä tilaa järjestyy noin 40-50 henkilön tilaisuuksille. Salissa on lisäksi piano.

Kokoustila ILOLA on sopiva n. 15 henkilön tilaisuuksiin. Tila on varustettu isolla näytöllä, johon voi kytkeä oman tietokoneen. ILOLA on varattava etukäteen. Siirrettävä valkokangas ja videotykki saatavana myös.

Pienryhmätila PAPULAan mahtuu n. 10 henkeä. Tilassa on jääkaappi, veden- ja kahvinkeitin sekä mikroaaltouuni. Papula on kirjaston asiakkaiden vapaasti käytettävissä eväiden syömistä varten, joten tilaa ei varata kuin poikkeuksellisesti rajoitettuun käyttöön.

ELLILÄ -huone sopii parin hengen kokoontumisiin ja elokuvien katseluun. Tilassa on televisio, dvd-soitin sekä langattomat kuulokkeet. Ellilää ei voi varata omaan käyttöön kuin poikkeuksellisesti.

Kirjaston yläkerrassa sijaitsee hiljaiseen työskentelyyn ja opiskeluun tarkoitettu toimistohotelli. Se on käytettävissä omatoimisesti vuoden jokaisena päivänä klo 07-21. Tilan käyttö kirjaston omatoimiajalla edellyttää omatoimisopimuksen allekirjoittamista.

Näyttelytilojen ja tilavarausten tarkempiin käyttösääntöihin voit tutustua tästä.

Tilojen käyttömahdollisuudesta sekä varauksista voi tiedustella kirjaston henkilökunnalta puhelimitse 044 7134530 tai sähköpostilla kirjasto@sysma.fi