Valitse sivu

Runon ja suven päivän konsertti

Luhangan kirkko Mämminiementie 6, Luhanka

Luhangan jättimäisessä puukirkossa kuullaan ihania suomalaisia lauluja unelmaisella kokoonpanolla. Kaksi laulajatähteä, huippuharmonikkataiteilija ja neljän harpun kvartetti tulkitsevat lauluja Oskar Merikannolta, Toivo Kuulalta, Leevi Madetojalta, Erkki Melartinilta ja Yrjö Kilpiseltä mm. L.Onervan, Eino Leinon ja V.A.Koskenniemen runoihin. Johanna Rusanen-Kartano, sopraano Ville Rusanen, baritoni Niko Kumpuvaara, harmonikka Laura Hynninen, harppu Lily-Marlene Puusepp, harppu Hilda Kunnola, harppu Maaria […]

Kuurina Teatteri ja Laula kanssain Olavi Virta torilla

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Hyvien Ihmisten Torin kesätapahtumat jatkuvat! klo 13 Kuurina Teatteri klo 14 Laula kanssain ja Olavi Virta Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia!

Tapahtumasarja Puistojooga

Puistojooga

Suvisaari Askontie 10, Sysmä

Linjaavaa liikkuvaista joogaa luonnon keskellä. Tasapaino-, liikkuvuus-, voimaharjoituksia keskittyen hengitykseen yhdessä ohjaajan Nea Hedberg kanssa (astangaopettaja, sairaanhoitaja, kiinalaisenlääketieteenammattilainen) Hinta 12 euroa kerta, Maksuna käy e-passi, smartum ja edenred, kortti ja käteinen

Joogaa torilla

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Joogaa Hyvien Ihmisten Torilla, joogaohjaaja Nea Hedberg/Joogapunktio. Joogatunti on osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia. Joogatunti on maksuton ja kaikille avoin!

Tubettaja NamikoLinx Meet & Greet

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Tubettaja NamikoLinx Meet & Greet Hyvien Ihmisten Torilla. Tapahtuma on osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin!

Tapahtumasarja Joogaa

Joogaa

Kirjakulman talo Sysmäntie 55, SYSMÄ, Suomi

Linjaavaa liikkuvaista joogaa Kirjakulmassa. Tasapaino-, liikkuvuus-, voimaharjoituksia keskittyen hengitykseen yhdessä ohjaajan Nea Hedberg kanssa (astangaopettaja, sairaanhoitaja, kiinalaisenlääketieteenammattilainen) Kaikki tunnit ohjattuja ja aloittelijat tervetulleita. Hinta 12 euroa kerta, Maksuna käy e-passi, smartum ja edenred, kortti ja käteinen.

Peräkonttikirppis torilla

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Kerää nurkistasi tarpeettomiksi jääneet tavarat ja tule Hyvien Ihmisten Torille tekemään kauppoja! Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä. Tapahtuma on osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia ja se järjestetään yhteistyössä Sysmän Marttayhdistyksen kanssa.

Tanssikurssi ja toritanssit

Hyvien ihmisten tori Askontie 2, SYSMÄ, Suomi

Villielon tanssikurssi Hyvien Ihmisten Torilla klo 13.30. Jää tanssikurssin jälkeen myös toritansseihin klo 14.30-15.30! Toritanssien musiikista vastaa Teemu Harjukari. Tanssikurssi ja toritanssit ovat osa Sysmän Osallistuvan Budjetoinnin toritapahtumia. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia!

Tanssit Vintturissa

Vintturin Seurantalo Moiskantie 22, Liikola

Rempseät tanssit Minna Äikkään orkesterin menevän tanssimusiikin tahdissa, liput 15 euroa. Tervetuloa!