Valitse sivu

Kaikkien Lastu-kirjastojen kirjastojärjestelmä vaihtuu syyskuun lopussa.

Lastu-kirjastojen kirjastojärjestelmä vaihtuu 16.–29.9.2024. Vaihdon aikana kirjastossa ei voi lainata, varata tai palauttaa aineistoa. Palvelut palaavat toimintaan asteittain maanantaina 30.9.

Sysmän kirjastotilat osittain käytettävissä

Sysmän kirjaston pohjakerroksen lehtisali on avoinna ma-pe 8.00-15.00. Ylempien kerrosten työskentelytilat ja parvi sekä monitoimilaite ovat itsenäisesti käytettävissä, mutta kirjastokokoelma ja osa kirjastotilasta on rajattu pois käytöstä. Huomaathan, että myöskään omatoimiasiointi ei ole katkoksen aikana mahdollista. Kirjaston henkilökunta kouluttautuu uuteen järjestelmään palvelukatkoksen aikana, emmekä ole välttämättä tavoitettavissa tilojen ollessa auki. 

Ilola-kokoustilan varaukset ovat voimassa katkoksenkin aikana.

Huomioitavaa ennen palvelukatkoa

  • Muista noutaa varaamasi aineisto ajoissa – katkon aikana ei voi noutaa varauksia.
  • Muista tallentaa mahdollinen lainahistoriasi 15.9. mennessä – asiakkaan lainaushistoria ei siirry uuteen kirjastojärjestelmään. Ohje tässä https://lastufinna.lahti.fi/lainahistorian-tallentaminen/
  • Uuteen järjestelmään siirtyy vain yksi aktiivinen kirjastokortti – mikäli sinulla on käytössä useampia kirjastokortteja Lastu-kirjastoissa, huomaa että uuteen järjestelmään siirtyy näistä vain yksi.
  • Maanantaista 12.8. alkaen uusien ja uusittujen lainojen eräpäiviksi on muodostunut 7.10.2024 eli katkoksen ajalle ei osu eräpäiviä eikä aineistoa tarvitse/voi tänä aikana palauttaa.