Valitse sivu

Päijät-Hämeen Vuoden Kylä 2024 haku on käynnissä marraskuun ajan. Kyliltä toivotaan pitkäaikaista kehittämistä, uusia innovaatioita ja yhteisöllisyyden voimaa. Päijät-Hämeen Vuoden Kyläksi hakea voi kaikki päijäthämäläiset kylät ja kaupunginosat. 

Hakulomake löytyy www.phkylat.fi -sivuilta.

Kutsu Kyläkoutsi kylään!

Kyläkoutsi® on Suomen Kylät ry:n kylien ja kortteleiden kouluttamiseen tuotettu koulutuskonsepti. Kyläyhdistyksillä ja muilla vastaavilla toimijoilla on mahdollisuus tilata paikan päälle kylään tai kortteliin Kyläkoutsi pitämään info, työpaja tai koulutustilaisuus erilaisista toimintaa kehittävistä aiheista. Tilaisuudet voidaan järjestää myös verkossa tai ruotsiksi.

Katso koulutusaiheet täältä. Päijät-Hämeessä Kyläkoutsina toimii kyläaktivaattori Tiina Västilä tiina.vastila@paijanne-leader.fi